Over ons

Camper Company sinds 2016

Camper Company is opgericht door Jaco van der Knaap.
Van jongs af aan is Jaco actief binnen de camperbranche, doordat hij werkte bij een camper bedrijf dat naast zijn ouderlijk huis was gevestigd. Bij dit bedrijf heeft Jaco veel geleerd over reparaties, verhuur, inkoop en verkoop van campers.

Jaco rondde in 2015 zijn opleiding Ondernemer Detailhandel af. In dat jaar fuseerde het camperbedrijf en verhuisde naar Harmelen. De loods naast het woonhuis kwam vrij en dat was voor Jaco hét moment om een eigen onderneming te starten: het ontstaan van Camper Company.

Door het succes en de snelle groei van Camper Company was januari 2020 hét moment voor Jasper Verweij om officieel in de onderneming te stappen. Sinds de basisschool zijn Jasper en Jaco goede vrienden en dat is door de jaren heen altijd zo gebleven. Al tijdens Jaspers studie Marketing & Sales en zijn vervolgstudie Commerciële Economie was hij nauw betrokken bij de groei van de onderneming. Met Jasper als mede-eigenaar van Camper Company, kan Jaco zich voornamelijk richten op de inkoop van onze voorraad.

Camper Company richt zich op de inkoop van jonge kwaliteitscampers met als doel het verkopen van gebruikte campers die in nieuwstaat verkeren. Dankzij goede inkoopkanalen biedt Camper Company deze campers aan tegen een scherpe verkoopprijs.

Wij worden erg enthousiast wanneer een camper in nieuwstaat bij ons in de showroom staat en klaar is om op een nieuw avontuur te gaan.

Kom bij ons langs en ervaar zelf de kwaliteit van Camper Company.

DOWNLOAD

GRATIS Checklist

Chat openen
Hallo 👋
Kunnen we u helpen?